سنگ گرانیت یکی از پرکاربردترین انواع سنگ در ساختمان است که در کف دیوار راه پله استفاده می شود. از این سنگ زیبا به عنوان نما استفاده می شد اما در سال های اخیر پس از پی بردن به معایب آن دیگر به عنوان سنگ نما در مقاله استفاده نمی شود. در زیر به بررسی انواع گرانیت مروارید مشهد به همراه مشخصات و کاربردهای هر کدام می پردازیم.
انواع سنگ گرانیت مروارید
سنگ گرانیت که نوعی سنگ آذرین داخلی است به سنگ خارا نیز معروف است. این سنگ بافتی با دانه های متوسط تا درشت دارد و با وجود مواد معدنی مختلف در آن، در رنگ های متنوع از صورتی تا خاکستری تیره و قهوه ای یافت می شود. سنگ گرانیت یکی از سنگ های سنگین است و از استحکام و مقاومت بسیار بالایی برخوردار است. این سنگ نه تنها می تواند نقش مهمی در استحکام ساختمان داشته باشد، بلکه به دلیل تنوع رنگی که دارد می تواند ساختمان های مختلف را نیز زیبا کند.
از مزایای سنگ گرانیت می توان به استحکام و مقاومت بالا، مقاومت در برابر آب و مواد شیمیایی، زیبایی، سطح یکنواخت و رنگ های مختلف اشاره کرد که در زیر به بررسی هر یک می پردازیم، همانطور که گفته شد سنگ های گرانیت یا سنگ های گرانیت از قوی ترین و سخت ترین ها هستند. . این سنگ است و به همین دلیل به عنوان مصالح ساختمانی در ساختمان سازی کاربرد فراوانی دارد. این نوع سنگ نماد سختی و مقاومت است و به راحتی از بین نمی رود. با این حال، می توان از آن در مناطق پرتردد استفاده کرد. کرد چون کمتر آسیب می بیند و نیاز به تعویض دارد. این سنگ در برابر حرارت نیز مقاومت بالایی دارد.
سنگ گرانیت در برابر نفوذ آب مقاوم است و در اثر ضربه به راحتی شکسته نمی شود. با داشتن این ویژگی ها می توان گفت که شرایط محیط های صنعتی را به خوبی تحمل می کند. مقاومت در برابر خوردگی از دیگر مزیت های سنگ گرانیت است به طوری که در صورت ریختن مواد شیمیایی روی آن آسیبی نمی بیند و زیبایی خود را برای مدت طولانی حفظ می کند.
زیبایی و سطح این سنگ ها از دیگر ویژگی های این سنگ ها می باشد. این سنگ های زیبا بر خلاف سنگ تراورتن دارای سطحی با طراحی کاملا یکنواخت هستند. همچنین تنوع رنگ و طرح نسبتا خوبی دارند که باعث می شود از نظر رنگ سنگ های گرانیتی طرفداران زیادی داشته باشند. را می توان به چهار دسته تقسیم کرد: گرانیت شکلاتی، گرانیت سیاه، گرانیت قرمز و گرانیت خاکستری.
همچنین سنگ های گرانیت طوسی به سه دسته گرانیت نطنز، گرانیت نهبندان و گرانیت مروارید مشهد تقسیم می شوند. گرانیت شکلاتی اغلب به رنگ فیلی و بژ شکلاتی است که به دو دسته گرانیت شکلاتی بهار زنجان و گرانیت شکلاتی خرمدره تقسیم می شود. این عوامل طیفی هستند. طیف رنگی گسترده گرانیت آن را به یکی از محبوب ترین سنگ های ساختمانی تبدیل کرده است.
به طور کلی می توان گفت که ایران از نظر معادن سنگ کشوری غنی است، زیرا در این کشور انواع سنگ ها در معادن و در شهرهای مختلف، سنگ گرانیت که یکی از سنگ های قیمتی است، به چشم می خورد. شهرهای همدان، مشهد، نطنز، گیلان، نهبندان، زنجان. خرمدره توس و غیره پیدا شده است که باید بدانید که طرح و رنگ سنگ های گرانیت در هر منطقه متفاوت است و این بزرگترین موقعیت برای کشور محسوب می شود که باعث شده ایران نیازی به واردات سنگ گرانیت نداشته باشد و پتانسیل آن را داشته باشد. صادرات سنگ نیز دارند
از آنجایی که گرانیت ها به طور کلی بسیار سخت هستند، برش و فرآوری آن نسبت به سایر سنگ ها از جمله سنگ آهک دشوارتر است. 1 میلیون و 800 هزار تومان ارزان ترین گرانیت مروارید مشهد و گران ترین آن مشکی تویسرکان است.
سنگ های گرانیت مشکی از مقاومت و استحکام بسیار بالایی برخوردار هستند، به طوری که می توان گفت هر چه سنگ گرانیت تیره تر باشد، استحکام بیشتری دارد. این نوع سنگ نیز به دو دسته گرانیت سیاه الموت و گرانیت سیاه تویسرکان تقسیم می شود، اما آخرین دسته سنگ ها گرانیت قرمز است که تنها نوع آن گرانتر قرمز یزد است و مقاومت آن همانند سیاه است. سنگ های گرانیت و بر این اساس هر چه مقاومت سنگ بیشتر باشد قیمت آن نیز بیشتر می شود.
از گذشته تا به امروز، سنگ ها برای استحکام و استحکام در ساختمان سازی مورد استفاده انسان قرار گرفته اند و به مرور زمان کاربرد آنها بیش از پیش گسترش یافته است. و این منجر به ایجاد تجارت جهانی شده است.
گرانیت مروارید مشهد در ابعاد اسلب، کاشی و طولی عرضه می شود، از جمله ویژگی های گرانیت مروارید مشهد، تم رنگ سفید با گل صدفی می تواند باعث ایجاد هماهنگی، قیمت ارزان و تولید انبوه گرانیت مروارید مشهد شود. 6 هزار تومان و ذخیره حدود 27 میلیون تن در استان خراسان رضوی قرار دارد.
گرانیت مروارید مشهد در دسته سنگ های گل پنبه ای قرار می گیرد که دارای طیف خاکستری و دارای طرح های صدفی کوچک و مشکی می باشد. سنگ های گرانیت در ایران انواع مختلفی دارند.
این سنگ را می توان در کف پارکینگ در داخل و برای سنگ فرش نمای بیرونی استفاده کرد. این سنگ معمولاً دارای ضخامت 17 میلی متر است و قیمت آن از 30 هزار تومان تا 70 هزار تومان در هر متر مربع است و ابعاد آن معمولاً 40 در 40 سانتی متر است و بیشتر برای پوشش کف استفاده می شود که یکی از دلایل آن است. قیمت پایین. قیمت آن این است که این سنگ آب زیادی را جذب می کند به طوری که می توان گفت در هنگام بارندگی تغییر رنگ محسوسی رخ می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.